Jump to content

HTC device not recognized


Recommended Posts

Hello,

After we received the HTC Vive Focus 3, we tried plugging it to a PC, and the device is written as "not specified" (not recognized), is there any solution to that problem ? I can't find a way to transfer files to the device as a consequence, so if you have a solution for the file transfer or the recognition, please let me know.

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Windows 10
Processor Intel(R) Core(TM) i7-7700K CPU @ 4.20GHz, 4201 MHz, 4 cores, 8 proc.
RAM : 16.0Go

I suppose these are the ones you need right ? Please tell me more specific ones if needed.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Maxime said:

Windows 10
Processor Intel(R) Core(TM) i7-7700K CPU @ 4.20GHz, 4201 MHz, 4 cores, 8 proc.
RAM : 16.0Go

I suppose these are the ones you need right ? Please tell me more specific ones if needed.

Sorry, can you get me your motherboard Model? and can you let me know what types of cable are you using to connect to PC and Focus 3?

Link to comment
Share on other sites

Manufacturer :    ASUSTeK COMPUTER INC.
Product PRIME B250-PRO
Version : Rev X.0x

And we tried both usb-c to usb-c and usb-c to usb-a, both same result, but the headset recognize that it's been plugged somewhere, but both the headset and the pc can't identify each other.
 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Maxime said:

Manufacturer :    ASUSTeK COMPUTER INC.
Product PRIME B250-PRO
Version : Rev X.0x

And we tried both usb-c to usb-c and usb-c to usb-a, both same result, but the headset recognize that it's been plugged somewhere, but both the headset and the pc can't identify each other.
 

Just to make sure you aren't using the inbox Y cable right?

Link to comment
Share on other sites

I am experiencing a similar issue. The device is not recognized when plugged in. 

 

Do you transfer files via adb?

 

how do you enable developer mode?

 

Any assistance would be appreciated. 

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, TaoVive said:

I am experiencing a similar issue. The device is not recognized when plugged in. 

 

Do you transfer files via adb?

 

how do you enable developer mode?

 

Any assistance would be appreciated. 

ADB is default ok to use now. please use the usb port on the side.
Can you screenshot the device manager and show me the error one for Focus 3, and share your motherboard model with me?
Let me see where went wrong. 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...