Jump to content
 
uantwerpenFTI

ViveSR_Sample problem: black screen and white square

Recommended Posts

Hi,

I want to use the front cameras for a pass through application so I'm testing out with the SRWorks SDK. The problem is that when I run the ViveSR_Sample scene, it doesn't work. It just gives me a black screen and a white square, shown in the image below. Does anyone know how what this problem is and how to solve it?

Thanks in advance.

camera.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

What SRWorks/Unity version you use?  

What HMD you use, ie. Vive Pro or Cosmos?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Daniel_Y said:

What SRWorks/Unity version you use?  

What HMD you use, ie. Vive Pro or Cosmos?

I am using SRWorks version 0.9.0.3 and Unity version 2019.3.3f1.

The HMD I'm using is the Vive Pro Eye.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you provide logs in $(Driver)\Users\$(UserName)\AppData\LocalLow\HTC Corporation\SR_Logs?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any updates on this? I'm having the same issue as well. |

Steam 1.11.11(tried 1.12 beta)

SR Runtime 0.9.0.3

Vive_SRWorks_Demo.exe in SRWorks_v0.9.0.3_Prebuilt_Samples-Unity says "SR Works Plugin Initial failed"

@Jad @Daniel_Y

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

@uantwerpenFTI @Daniel_Y @mbaat Did anyone manage to get it working? I tried with three different vive pro eyes, two similar spec PC's, and different windows 10 operating systems. It has to be a sr runtime or steamVR issue

Edited by im_psk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...