Jump to content
 
Adalast

[Solved] Cosmos hung on update, getting a 200 error saying it cannot detect the headset

Recommended Posts

So I haven't used my Vive Cosmos for a couple of months, and when I turned it on to use it a couple of days ago it prompted me for an automatic update.  Easy peasy, hit the update button and it gets only a couple of packages in and hangs.  Hard.  I tried again today and it's still hanging.  Here is a screenshot.  It's been sitting there for about 10 minutes now.  

image.png.c5f75e63ad2f696fdb2d8b2b9041539c.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, so I left it run all night, and it finished all but 3 packages somehow and it seems to be repeatedly hanging on that file, then looping back over, doing more, then hanging again.

What does that exe do?  Should I uninstall and reinstall?  Is my headseat bricked?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Adalast

Can you try the reset button located through below path?

Vive console -> settings -> troubleshooting -> reset 

Your headset should be fine, the error is on the PC side.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, that got me back to working, though the audio is now garbled.  I will have to troubleshoot that tomorrow.  Any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...