Jump to content
 
krasi_quarkvr

Focus Plus: Native Media Decoder Doesn't Work

Recommended Posts

We've run into an issue migrating our app from the Focus to the Focus Plus.

We are using the Native Media SDK (NdkMediaCodec.h) for decode. For whatever reason the same NDK decoder that works fine on Vive Focus, doesn't work on the Focus Plus. What happens on the Plus is, a couple frames get decoded, and then decoder stops producing output. There are no related errors in Logcat.

 

The only difference I can see between the two devices is the Wave SDK version. Any ideas?

 

Thanks,
Krasi

 

@Tony PH Lin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @krasi_quarkvr,

 

Since related solution are mostly shared, there should be no diff for Media Codec part between Focus & Focus+, there should be no integrating work needed if use pure AOSP interfaces from our understanding.

Please help share below info to check more details:

1.      Test APP

2.      ROM version of Focus and Focus+

3.      Reproduce SOP and fail rate

I also send you via mail so you can provide me from there for better security.

Thanks. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @krasi_quarkvr,

 

This ROM code update isn't related to your issue.

We can repro. your issue under RD environment based on your sharing app.

Will keep you posted once we find further info.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks @Tony PH Lin.  Since the app we shared with you is just a sample for troubleshooting purposes, I'm happy to also share code snippets or anything you would need to get all required information.

BR,
Krasi

Edited by krasi_quarkvr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...