Jump to content
 
Sign in to follow this  
Rebellion

Add Testers option not working

Recommended Posts

Hi,

We’ve now got a published Vive Beta build of our game uploaded to Viveport.  When we attempt to add Test Users to the build nothing happens.  I’ve tried 2 browsers and the list doesn’t populate and emails aren’t recevied.  The documentation makes it sound simple, what are we doing something wrong?

 

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

 - I've reached out to the team that manages this feature for comment - This feature is still in development and is considered to be in beta itself. Due to the weekend, we may not see a response until Monday AM Taipei time. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 - I've heard back from the dev console team. We were unable to reproduce your error and the system appears to be working correctly. We would like to specifically examine your case. Can you please PM me your app ID and name on the build that's giving you issues? Thanks.  

 

One tip that the developer console team had, was that they recommend hitting "enter" or "tab" after you enter each of the email addresses. It will cause a UI update as seen below. This UI change indicates that the address has been accepted by the form. 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...