Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'viveprosetup.exe'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • VIVE
    • Vive Community Forums
    • Vive Technical Support
    • Developer Forums

Blogs

  • Viveport Blog
  • Viveport Reviews
  • Viveport SDKs and Downloads
  • Developer Blog
  • Vive Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. New to HTC/Vive stuff, got an account set up today linked to my Steam account. Don't have a headset currently but looking to invest in the future and noticed that on the product page (https://www.vive.com/ca/product/vive-pro-full-kit/) there's a "Test Your PC" EXE download. Downloaded that (ViveProSetup.exe), got through it far enough to create a VIVEPORT login. When trying to "Sign In" on the application on this page, I get to a dummy link that doesn't work. The link it goes to is this: http://%22https//www.htcsense.com/$SS$/Services/OAuth/Authorize?response_type=code&client_id=cb2340ce-2cc4-46f8-ac05-f75d40a96699&scope=issuetoken%20email%20birthday%20profile.write%20payment.security.write&redirection_url=http%3A%2F%2Flocalhost%3A62834%22 Taking out the obviously broken parts of the URL & fixing the missing colon (https://www.htcsense.com/$SS$/Services/OAuth/Authorize?response_type=code&client_id=cb2340ce-2cc4-46f8-ac05-f75d40a96699&scope=issuetoken email birthday profile.write payment.security.write&redirection_url=http%3A%2F%2Flocalhost%3A62834) fixes this - but the sign in is also broken. Tried to log in via Steam / via VIVEPORT and got errors on both (which I've now missed and forgot to screenshot - I think the VIVEPORT log in was a 400 error?), went back which broke the page and then refreshed which made it work? Anyone know why this is so busted?? I know HTC Vive is pretty trusted as a VR headset but this set up is making me a bit nervous to invest lmao a lot of the sites aren't very cooperative either (maybe it's just today? making my account was a couple of clicks off what it should've been)...but wanted to make this post in case anyone else is looking at this broken link and confused too?? Otherwise the program seems to be working OK, although not sure why this software is put on the website as a "Test Your PC" thing when it's literally the software required to run the hardware? Have a great day all 🙂
  2. Hello Vivers, I have a very basic, but really frustrating problem: I bought a ViveProEye and started to prepare the setup by executing the steps which are depicted on the nice chart which was delivered with the package. First step is to townload the "ViveProSetup.exe" file from vive.com. So I did. Then, I ran the installation. However, the installation process needed to be paused since I unexpectedly did not have the time anymore to continue the setup (it stopped when the computer scanned for the vive devices, headset etc.). Thus, I put my laptop (see system and graphics specs in the pics attached) into "hibernation" mode and intended to re-start the installation setup the next day. However, when I tried it the next day, I couldn't run the installer anymore: first, a pop-up window appeared with the message "Severe installation issue present" or something - which does not appear anymore - yet now always the installer crashes when I launch it! There is now no error message, nothing, just the blue installer (see screenshot) screen for 3-5 seconds which disappears without any notice on why the process stopped. I appreciate a lot your support, since I cannot find ANYTHING on the web about this problem which causes a lot of discomfort and disappointment with the product. Thanks a lot in advance! Dalibor
×
×
  • Create New...