Jump to content
 

Search the Community

Showing results for tags 'urgent'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • VIVE
    • Vive Community Forums
    • Vive Technical Support
    • Developer Forums

Blogs

  • Viveport Blog
  • Viveport Reviews
  • Viveport SDKs and Downloads
  • Developer Blog
  • Vive Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. I am having this repetitive issue as of late with one of my base stations in particular where it keeps switching from the standard green light to blue and will flash back and forth eventually causing the other base station to have a purple light. I will then get a message stating that I have a base station error and then the light will go out for the specific base station then both. I haven’t touched or moved my base stations it all and it was working fine last week yet now all of a sudden they aren’t working properly. I have tried switching their locations, turning them off and on again, moving them in the room, and switching the letter inside of them yet nothing seems to work. It seems like perhaps the base stations aren’t able to see each other as I’ve seen to be only issue yet I thought they were supposed to be facing downwards towards you and, yet again they’ve been in the same positions for over a year now but now all of a sudden can’t see each other… Sometimes they will occasionally both turn back on but they won’t both be working for more than 5 minutes. I haven’t looked to much into this with the actual headset on as I noticed it going out on my desktop but I do see flashes of grey and then the screen will go pure black.
×
×
  • Create New...