Jump to content
 

Search the Community

Showing results for tags 'problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • VIVE
    • Vive Community Forums
    • Vive Technical Support
    • Developer Forums

Blogs

  • Viveport Blog
  • Viveport Reviews
  • Viveport SDKs and Downloads
  • Developer Blog
  • Vive Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. Hi there. As an Infinity member on yearly subscription plan I've been offered to get The Walking Dead: Saints & Sinners free to keep. I followed the Deal-Link but only get offered the game as Infinity Download or to buy at full price even if I open the Deal try from inside the Viveport App. I downloaded it now through Infinity download link It shows up in my library but it doesn't appear under the order history nor under bought games and if I head to the game page it still shows the price for the game. @C.T. Who can add this to my bought games? Thanks in advance. P.s. had very few spare time to use VR during the last months. Looking forward to tryout the new beta hopefully soon.
  2. Just bought the HTC Vive Cosmos VR headset. I ran the HTC Vive compatibility checker beforehand and was given the all clear. However, I can only see a duplicate of the desktop screen, which funnily enough is upside down. Room setup does not show, although it says it is running in SteamVR. Report sent in via the VIVE Console App, but have not received any confimation email and I can't seem to find out what the tracking number is. Running on a Dell G3 15 laptop. Connected to the DisplayPort via the the USB C (thunderbolt) port. Whats even stranger is that if I run Xplane in VR mode for example from Steam, I get that in the VR headset and can move around as expected, although the picture is still upside down and only appears as a small strip in the middle. Latest NVidia drivers installed. Any help or ideas are greatfully accepted.
  3. ENGLISH : (sorry if there's some mistakes im french) Hi ! I bought an HTC Vive a long time ago (~2 years) and I was pretty happy about it, it worked well. I got some problem after like, 1 month of use, it started to do really weird things : one of the lenses was flashing and sometimes the video signal was disconnected for like 1~2 secs. Also, when the lenses were too much close from each other the video signal was disconnected. It was still working after this but after few days, the HTC Vive was not usable anymore. And the problem appeared : The HTC Vive was recognized by the Steam VR, and after like 10 secs, it wasn't recognized anymore. I contacted the support 3 times and sent the HTC Vive 3 times to them, and after each support interventions the HTC Vive worked.... For 1 day. I was thinking it was a problem during the confection of the HTC Vive but the support told me that my GPU had a problem. I got tired of it and gave up so I didn't used for like a year. But I recently had a new PC with a really good GPU and CPU, so I tried the Vive on it and : It still doesn't work. But now I'm motivated to make it work again. Can anyone help me make this HTC Vive work again ? Here is all the informations about my problem : My HTC Vive is recognized on Steam VR but when I turn on the controllers, the HTC Vive is'nt recognized anymore. There is nothing which is shown on the HTC Vive lenses. The sound works sometimes, I don't know why, (I got the Premium Audio Vive thing, I don't know if it causes problem). When the HTC Vive was still working : when lenses were too much close from each other the video signal was disconnected but when the lenses were separated, the signal came back. Those issues started when one of the lenses started to flash. Everything is up to date (Steam VR and drivers for Controllers or Link Boxes). Any help is appreciated even if it is only minor information __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ FRANCAIS : Salut ! J'ai acheté un HTC Vive il y a longtemps (~2 ans) et j'en étais plutôt content, il fonctionnait bien. J'ai eu un problème après un mois d'utilisation, il a commencé à faire des choses vraiment bizarres : une des lentilles du HTC Vive clignotait de toutes les couleurs et parfois le signal vidéo était déconnecté pendant 1 à 2 secondes. De plus, lorsque les lentilles étaient trop proches l'une de l'autre, le signal vidéo était inexistant (écran noir). Le HTC Vive fonctionnait toujours après ça, mais après quelques jours, il n'était plus utilisable. Et mon problème est apparu : Le HTC Vive était reconnu par Steam VR, et après environ 10 secondes, il n'était plus reconnu. J'ai contacté le support 3 fois et leur ai envoyé le HTC Vive à chaque fois, et après chaque intervention du support, le HTC Vive fonctionnait.... Pendant 1 jour. Je pensais que c'était un problème lors de la fabrication du HTC Vive mais le support m'a dit que mon GPU (carte graphique) avait un problème. J'en ai eu marre et j'ai abandonné, et je n'ai pas utilisé pendant un an. Mais j'ai récemment eu un nouveau PC avec un très bon GPU et CPU (processeur), alors j'ai essayé le Vive dessus et : Il ne fonctionne toujours pas. Mais maintenant, je suis motivé pour le faire fonctionner à nouveau. Est-ce que quelqu'un peut m'aider à faire fonctionner ce HTC Vive à nouveau ? Voici toutes les informations concernant mon problème : Mon HTC Vive est reconnu sur Steam VR mais quand j'allume les contrôleurs, le HTC Vive n'est plus reconnu. Il n'y a rien qui s'affiche sur les lentilles du HTC Vive. Le son fonctionne parfois, je ne sais pas pourquoi (j'ai le truc Premium Audio Vive, je ne sais pas si ça pose problème même si ça m'étonnerais). Quand le HTC Vive fonctionnait encore : quand les objectifs étaient trop proches les uns des autres, le signal vidéo était inexistant mais quand les lentilles étaient éloignées de nouveau, le signal revenait. Ces problèmes ont commencé quand l'une des lentilles a commencé à clignoter. Tout est à jour (Steam VR et drivers pour les contrôleurs ou les Link Boxes). Toute aide est appréciée, même s'il ne s'agit que d'informations mineures.
×
×
  • Create New...