Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hdmi'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • VIVE
    • Vive Community Forums
    • Vive Technical Support
    • Developer Forums

Blogs

  • Viveport Blog
  • Viveport Reviews
  • Viveport SDKs and Downloads
  • Developer Blog
  • Vive Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 4 results

  1. I saw there was a similar post regarding the Asus Zephyrus G14, but thought I would make a post for those of us that just got the new Asus Zephyrus G15 GA503 and are trying to connect the OG Vive. Here's what we know so far: The HDMI Port on the G15 GA503 is NOT connected to the dedicated GPU, it's connected to the iGPU. Major bummer I know. So you can't use this port for the Vive. Both USB-C ports support Display Port for video out and ARE connected to the dedicated GPU. DON'T BUY a USB-C to HDMI cable to plug in to the Vive Link Box!!! You will get a black screen on the HMD. Doesn't work. Works fine if I plug the cable in to a HDMI-equipped monitor, but not for the VIve. The guy in this topic tried the same thing on his G14 and had the same experience. (If anyone has had success with one of these cables, please let me know) DO BUY a USB-C to Mini DisplayPort cable. Again, the guy in this topic tried this and got his HMD to work. Make sure it's mini display port, because the full size DP connection obviously won't fit. I'm not going to post the one that I currently have on order until I confirm that it's working, but there are a lot of options on Amazon. So there you go, just thought I'd drop this in the forum for anyone googling the same problem. Man, I forgot how much work it is to game on PC, sigh... Feel free to post your experience if you think it will help. Happy gaming!
  2. Hey, someone here have the same issue? Recently a lot of green dots have appear in the display of the my htc vive, its the first version, not the pro or the cosmos. they just appear there one day, the vive haven't drop or something, just one day all good, another day, its there :v @Synthesis @VibrantNebula
  3. Excitedly i got myself the HTC Vive Cosmos and tried to get it all connected to my pc yesterday. however i have discovered my tower does not have a dataport. I can easily change the monitors cables to free the hdmi port and of course there are multiple usb ports. Can anyone recommend anything?! please
  4. Little background, I just bought the Zephyrus S GX502W enjoying it and the such. However I try to hook up my Vive and as I'm plugging my HDMI into the port, bam blue screen with error: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED I plug in an external monitor to the HDMI, it works fine. I also tried reinstalling the latest graphics drivers to no avail. I'm honestly not sure what the issue is, if anyone can help I'd greatly appreciate it! Specs: https://www.asus.com/us/Laptops/ROG-Zephyrus-S-GX502/Tech-Specs/
×
×
  • Create New...