Jump to content

dude_flash

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral
  1. Please disregard this post - my issue is not with the wireless adapter at this time
  2. I'm sure this has been around the horn a few times but i cant get my HTC Wireless Adapter to run smoothly - some applications its "OK" but others its unplayable with stuttering, pixilation and grayouts or blackouts completely - i have scoured the internet and tried every possible idea others have suggested - swapping all available PCI slots, forcing PCIe 3.0 in BIOS, uninstalling and reinstalling steam VR, Vive wirless, updating drivers and BIOS, relocating antenna to various locations ensuring line of sight - i see others with less powerful hardware boasting flawless results - i have OG Vive running the TPCast wireless and it works flawlessly but im wanting to upgrade to the better resolution of the Vive Pro or the Cosmos ( i do have both, and both the issue with the wireless ) while being wireless - my system specs are as follows.. CPU - i7 9700k Coffee Lake-S ( liquid cooled ) MoBo - Gigabyte Z390 UD BIOS vF10j ( forced PCIe v3.0 ) GPU - MSI RTX 2080 Gaming X Trio 8G running in PCIe v3.0 x16 32GB G Skill F4-3000 RAM 1 TB M.2 Crucial NVMe SSD Any help or suggestions would be greatly appreciated. I'm willing to upgrade hardware if there is a known issue but from what I've found my system should easily run this - thank you
  3. So i have almost an identical system setup as you except im running 32 GB of RAM - i too am getting a very minimal small stutter at times like you mentioned, almost unnoticeable but its there and breaks the immersion for me when i see it. the issue is I upgraded to the Vive pro with the wireless adapter from the OG Vive and i used the TPCast wireless system and that ran flawlessly. it kept me totally immersed 99% of the time - every once in a awhile it would grey out for a sec but it was so infrequent it was totally worth it - I'm trying everything i can find to clear it up - SO for you maybe try upping your RAM? -
×
×
  • Create New...