Jump to content
 

volratholave

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Hi! I have been having frame drops (or sluttering, idk if this term is correct) when moving while using the VIVE. I don think that my setup is the problem: Windwos 10 Pro 1903 18362.1082 AMD Ryzen 5 3600X AMD Radeon RX 5600 XT (Sapphire PULSE) 500 gb nvme. 32 gb 3600 MHZ. X570 Aorus Elite WiFi MB. I have been having this issue with every game I own, for example: Alyx, BeatSaber, Creed, Pistol Whip, etc. I have been testing on the Orange Room of VR Mark and I only have frecuent spikes in frame time when I am moving around, but when I leave the headset still, the drops are very rare. When I am moving: and when I leave the headset sit still: vrcompositor.txt: Thu Sep 24 2020 20:11:55.866 - Closing pipe steamtours (6752) because it was broken from the other end Thu Sep 24 2020 20:11:55.866 - Process steamtours (6752) disconnected (Thread(0x000001BD9F58D440/0x000) Thu Sep 24 2020 20:11:55.866 - Lost pipe connection from steamtours (6752) Thu Sep 24 2020 20:11:55.866 - ###################################################################### Thu Sep 24 2020 20:11:55.866 - Cumulative stats for pid: 6752 Thu Sep 24 2020 20:11:55.866 - Total.................. 446 presents. 0 dropped. 0 reprojected Thu Sep 24 2020 20:11:55.866 - Startup................ 446 presents. 0 dropped. 0 reprojected Thu Sep 24 2020 20:11:55.866 - Loading... 1 total.... 0 presents. 0 dropped. 0 reprojected Thu Sep 24 2020 20:11:55.866 - Timed out. 0 total.... 0 presents. 0 dropped. 0 reprojected Thu Sep 24 2020 20:11:55.866 - ###################################################################### Thu Sep 24 2020 20:11:55.866 - Total dropped frames: 61770 Thu Sep 24 2020 20:11:57.082 - External connection from C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\VRMark Demo\dlc\vrmark-performance-test\engine\bin\x64\VRMarkWorkload1.exe 14892 Thu Sep 24 2020 20:12:29.876 - Closing pipe VRMarkWorkload1 (14892) because it was broken from the other end Thu Sep 24 2020 20:12:29.876 - Process VRMarkWorkload1 (14892) disconnected (Thread(0x000001BD9F590A40/0x000) Thu Sep 24 2020 20:12:29.876 - Lost pipe connection from VRMarkWorkload1 (14892) Thu Sep 24 2020 20:12:29.876 - ###################################################################### Thu Sep 24 2020 20:12:29.876 - Cumulative stats for pid: 14892 Thu Sep 24 2020 20:12:29.876 - Total.................. 2920 presents. 13 dropped. 11 reprojected Thu Sep 24 2020 20:12:29.876 - Startup................ 819 presents. 2 dropped. 2 reprojected Thu Sep 24 2020 20:12:29.876 - Loading... 0 total.... 0 presents. 0 dropped. 0 reprojected Thu Sep 24 2020 20:12:29.876 - Timed out. 0 total.... 0 presents. 0 dropped. 0 reprojected Thu Sep 24 2020 20:12:29.876 - ###################################################################### Thu Sep 24 2020 20:12:29.876 - Total dropped frames: 130690 Thu Sep 24 2020 20:12:30.540 - External connection from C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\SteamVR\tools\steamvr_environments\game\bin\win64\steamtours.exe 9400 Things that I have tested: Reinstall games Reinstall Steam Update GPU Drivers Disable Motion Smoothing. I dont have any antivirus or anti malware installed. I dont have any monitor running in the background. Overclock GPU. Does anyone have any ideas what is happening? Thanks!
×
×
  • Create New...