Jump to content
 

River123

Verified Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello, I recently came across this error where the Vive Pro Eye button on the dashboard is not displaying properly. In the tutorials, I see that the Vive Pro Eye button should have an image of an Eye in the blue sphere. As you can see from the photo below, the sphere is entirely empty (blue sphere with no eye logo in the middle). Also, upon clicking the Vive Pro Eye button (empty blue sphere) nothing happens. I know that it should display a calibration menu and an option to enable eye tracking, but I have not been able to get that far in the process. One other bit of information that might be useful to know is that the SR_Runtime icon in the tray has red eyes (idle) when I first load up SteamVR, but then about 5 seconds into the loading process, my computer makes a disconnecting sound (like when you unplug a USB/device) and then the eyes on the robot turn black (eye-tracking not supported). Any help on this would be greatly appreciated, as I have been struggling with this for a few days now. -Below (blue Italics font) are the solutions posted in the general "eye calibration debugging" thread that I have tried already: - Power off/on PC & Link Box. - Run 'sr_runtime.exe' as Admin. Default install path: 'C:\Program Files (x86)\VIVE\SRanipal'. - Update SteamVR Runtime. - Update graphics card drivers. - Uninstall 'VIVE_SRaniaplInstaller' & 'Tobii VRU02 Runtime'. Restart and Install latest 'VIVE_SRanipalInstaller_1.1.0.1.msi'. Plug in HMD and wait for any updates to complete. - Disable integrated graphic card - Possible issue with wireless adapter, try running calibration with wired. Check System Requirements: - Use DisplayPort, mini-DisplayPort, or USB-C output from the dedicated GPU. - Windows 8.1 or later (64-bit). @Daniel_Y @zzy @Corvus
×
×
  • Create New...