Jump to content
 

Reimus

Verified Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Reimus

  • Rank
    Contributor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. So I reformatted my computer and to my great displeasure, the issue still stands. HOWEVER, I tinkered with vive settings and found the one option that appears to fix the issue entirely. Note: I haven't had the time to actually play a game since Im currently at work but the graph seems to show no magenta bars which are display errors. It does look like the magenta bars appear in the same frequency and pattern as the green spikes but I have no way of confirming that. If a person and Vive could look into this, that'd be great because I'd definitely like an explanation of what's going wrong here. Anyway, the fix is to go to SteamVR Settings > Video > Per-application video settings > Set "Use Legacy Reprojection Mode " to On
  2. Does anyone else have any suggestions before I reformat my computer. The best thing I can think of is that it's a driver issue or something
  3. updated my base station, no change unfortunately.
  4. I recently upgraded my computer's CPU to a Radeon9 3950x and have been getting a lot of pauses with the headset. It seems common or most noticeable when turning my head but the performance graph shows a lot of "display errors" (magenta bars) on the performance graph. Does anyone know what might be causing this or how to fix it? It didn't happen before the upgrade. GPU is a 1080ti.
  5. I'm having trouble finding any good information on how multiple Vives work together. My girlfriend and I have a studio apartment where our main playing space is around 20x20 feet. I'm thinking of upgrading to a Vive Pro with the SteamVR 2.0 Base stations and giving her my current normal Vive. Would we be able to use these in the same play space at the same time. Her and I may not always be playing the same games either (So both system would be running on different computers). I'm not entirely sure how all these components work with eachother and if there could be any sort of incompatibility. Could anyone please let me know if this setup would work, and if not, what might need changing? Also, I'm hoping that upgrading to the 2.0 base stations would help with some connectivity issues I've been experiencing with the controllers since I have the current 1.0 base stations setup at their max distance ~15ft (It's the only configuration where I mount the base stations and still have sight of me in my play area, if she had these for her play area, they could be mounted a bit closer to her.) Would the 2.0 Base stations improve the tracking of the controllers?
×
×
  • Create New...