Jump to content
 

uhhhdie

Verified Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About uhhhdie

  • Rank
    Contributor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I am so pissed with this piece of trash, I have been trying every fix I could find on the first 4/5 pages of Google multiple times for 11 hours. I have also looked at just about every thread on this support board, so I just don't know, maybe I missed one. I've also contacted HTC Support, who told me the same exact **bleep** that I have already tried. Light is red, even without SteamVR open, and its red the second I start my computer. Earlier today, I was playing on the Vive fine with no issues whatsoever. I took a little break, and got some lunch, made sure to unplug it and store it in a safe spot and all. Now, it is just solid red, and on SteamVR I get a consistent Error 208. I have tried using a different HDMI in place of the one currently plugged in to the Vive on the headset itself, as well as switching the USB that goes from linkbox>computer to a 2.0 instead of 3.0 port. I have also tried bypassing the linkbox, to no avail. I've also: -Reinstalled SteamVR -Tried SteamVR Beta -Hard restarted computer -Cleared USB drivers -Installed newest AMD drivers -Used direct mode -Removed all SteamVR USB Devices -Started in safe mode -Using different HDMI from linkbox>computer I'm honestly out of options. I have had this thing for 3 months with minimal use, and like I said, it was working perfectly fine earlier today, nothing change since then. Also, when I unplug the power from it and plug it back in, instead of the right being solid red, it flashes green for a second or so and then goes back to red.
×
×
  • Create New...