Jump to content
 

baizfam

Verified Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About baizfam

  • Rank
    Contributor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello John C., I am having the same exact problem described in this thread and done a lot of troubleshooting, including changing the USB in my computer. As this thread is from 8 months ago, I figure you already know all the causes and fixes, please let them know to me!!!
  2. Hello John C., I am having the same exact problem described in this thread and done a lot of troubleshooting, including changing the USB in my computer. As this thread is from 8 months ago, I figure you already know all the causes and fixes, please let them know to me!!!
  3. Hello, I continued to have exactly the same trouble and have troubleshooted a lot with no results. Were you able to fix it?
  4. Hello, I continued to have exactly the same trouble and have troubleshooted a lot with no results. Were you able to fix it?
  5. Hello John C., I am having the same exact problem described in this thread and done a lot of troubleshooting, including changing the USB in my computer. As this thread is from 8 months ago, I figure you already know all the causes and fixes, please let them know to me!!!
  6. Hello Stringbean, I am having exactly the same issues with my Vive, 1-2 mins then stops tracking, first losing packets, gray screen and then dies completely, just like you say. I've tried adding a new USB card but didnt work, covering any reflective surface, even the computer, but didn't work, the computer is running cool, I even changed my Vive for a new one, and exactly the same thing continues to happen. PLEEEASE TELL ME YOU FIXED IT AND HOWWWWWWW!!!!!!
×
×
  • Create New...