Jump to content
 

ruiying

Verified Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ruiying

  1. Thank you, here is one of the logs, I can't see how to attach files to the post... [sensitive information removed -@vibrantnebula]
  2. another "try again" after this post, brought me to near the end, failed at the point of installing viveport desktop app (can live without that...) now, the whole system works fine (hardware wise)
  3. install failed while trying to start setup guide, I've been clicking "try again" all morning...any suggestion? Thanks, /Ruiying
  4. Thank you very much. I'd like to let you know if you have branches or staff in uk want to do more research about the problem, our lab is open to you to do the job. We are at Portsmouth
  5. YES, Vive trackers work perfect as soon as cameras are off.
  6. Thanks for your reply Our Vicon system using T10 near infrared cameras Vive headset and controllers have been working fine with both of our motion capture systems. We are using first generation of headset and controllers. I guess you might be using different sensors in trakcers and new generation of your product...
  7. We tried the trackers with both OptiTrack Flex13 and Vicon system. While the cameras of motion capture system are on the Vive trackers turned very unstable...if you wave around trackers they can be tracked at some point but lost tracking very quickly. Isn't there any work around to solve this problem? any suggestion please... Thanks Ruiying
×
×
  • Create New...